Biologisch chiazaad uit Uganda.
nootachtige smaakklein zaad
te gebruiken voor o.a. muesli, puddingen salades
38 g vezelsper 100 gram
geteeld in Ugandaverpakt in Duitsland
Biologisch chiazaad
Biologisch chiazaad, een nootachtig klein zaadje met een zeer hoog vezelgehalte wat ook te gebruiken is om te verdikken.
Productdata
Ingrediënten
100% Chiazaad*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van noten, pinda en sesam. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Gebruik
Consumeer maximaal 15 gram chiazaad per dag volgens EU-wetgeving.
Leverancier
EgeSun GmbH
Lübkemannstraße 7
Oyten, Duitsland
Herkomst
Geteeld in Uganda en verpakt in Duitsland.
Verpakking
Verpakt onder beschermende atmosfeer.
4 gram plastic | 1 gram papieren etiket
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1808 kJ / 439 kCal |
Vetten | 31 gram |
- waarvan verzadigd | 3,2 gram |
- waarvan onverzadigd | 27,8 gram |
Koolhydraten | 6 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Vezels | 38 gram |
Eiwitten | 16 gram |
Zout | 0,02 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,02 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001
Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!