Biologische kappertjes in wijnazijn.
fris | intensiefgeconserveerd in wijnazijn
lekker voor salades, tomatengerechtenen zalm
zonder conserveermiddelenen kleurstoffen
uit Italiëvan kappertjes uit Turkije
Biologische kappertjes
Biologische kappertjes. Kappertjes zijn de ongeopende bloemknopjes van de kappertjesplant. Deze bloemknopjes geteeld in Turkije worden ingebed in Italiaanse wijnazijn. Dit zorgt voor een frisse intensieve smaakmaker.
Lekker voor o.a. salades, tomatengerechten en zalm. Kappertjes zijn onmisbaar voor Italiaanse specialiteiten zoals kip piccata en vitello tonnato.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Kappertjes* (60%), Water, Witte Wijnazijn* (20%) en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane met kappertjes uit Turkije.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram uitgelekt
Energie | 104 kJ / 25 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
waarvan verzadigd | 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 2,6 gram |
waarvan suikers | 0,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Eiwitten | 2,6 gram |
Zout | 6,3 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten