Biologische Thaise mangosaus.
vruchtige mangosauslicht scherp
lekker bij Aziatische gerechten en fingerfoodzoals loempia
zonder gistextracten smaakversterkers
geproduceerd in Duitslandbij Sanchon
Biologische Thaise mangosaus
Biologische vruchtige Thaise mangosaus. Een licht scherpe compositie verfijnd met specerijen zoals chili, paprika en kaffir limoenblad. Zonder gistextract en smaakversterkers.
Lekker voor Aziatische gerechten zoals noedelgerechten en fingerfood zoals loempia's en
spring rolls. Ons advies is om sauzen zelf vers te bereiden, maar mocht je geen tijd hebben of dit niet kunnen is deze houdbare saus een excellent alternatief.
Zo eet de wereld
Productdata
Ingrediënten
Mango* (37%), Ruwe Rietsuiker*, Water, Witte Wijnazijn*, Tapiocazetmeel*, Rode Paprika*, Knoflook*, Kaffirlimoenblad*, Zeezout, Chili*, Kurkuma*, Citroensapconcentraat*, Zonnebloemolie*, Verdikkingsmiddelen (Johannesbroodpitmeel* en Guargom*).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van mosterd, noten, pinda, selderij en soja. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder aroma's gistextract en smaakversterkers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Petersilchen GmbH
Am Piepenbrink 2
Steinheim, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
200 g glas | 5 g metaal | 2,1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 677 kJ / 162 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 39 gram |
waarvan suikers | 36 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | 0,54 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-013 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Meer weten