Biologische gemalen ceylon kaneel.
mild | verwarmendaromatisch
verfijnd baksels, desserts, Indiase gerechtenen warme dranken
zonder toevoegingen100% kaneel
geteeld in Sri Lankaverpakt in Duitsland
Biologische gemalen ceylon kaneel
Biologische gemalen ceylon kaneel. Ceylon kaneel heeft een milde verwarmende aromatische smaak, complexer en zachter dan cassia kaneel.
Gebruik kaneel voor het verfijnen van baksels, desserts, Indiase gerechten en warme dranken. Kaneel kan natuurlijk niet ontbreken in appeltaart of speculaas! Ceylon kaneel combineert goed met chocolade, gedroogd fruit en koffie.
Productdata
Ingrediënten
100% Gemalen Ceylon Kaneel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van mosterd en selderij. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Ceylon Kaneel [Sri Lanka].
Verpakt in Duitsland.
Verpakking
2,4 g PE/PP/EVOH plastic | 0,3 g papier
De zak mag in de plastic bak.
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Wat is het verschil met cassia kaneel?
Het grootste verschil tussen ceylon kaneel en cassia kaneel is het gehalte coumarine, een stofje wat mogelijk bij te hoge consumptie ongezond kan zijn. Cassia kaneel bevat ongeveer 3% coumarine terwijl ceylon kaneel maar ongeveer 0,05% coumarine bevat. Daarnaast heeft ceylon kaneel een complexere en zachtere smaak dan cassia kaneel.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | Sri Lanka Landbouw
Meer weten