Biologische tomaten-paprikapuree.
intensief fruitigdubbel geconcentreerd
van 50% tomaaten 46% paprika
voor sauzen, soepenen stoofpotten
geproduceerd in Italiëvan Italiaanse tomaten
Biologische tomaten-paprikapuree
Biologische tomaten-paprikapuree, een intensief fruitige puree. Voor deze puree worden zongerijpte Roma tomaten direct na de oogst ingekookt. Door een maximale temperatuur van 75 °C blijft het aroma en de rode kleur optimaal behouden. Aansluitend wordt de puree tweevoudig geconcentreerd. Dit betekent dat voor 100 g tomatenpuree 600 g verse tomaten benodigd zijn. 50% tomatenpuree wordt vermengd met 46% paprikapuree. Dit geheel wordt afgerond met zonnebloemolie, knoflook en zeezout.
Gebruik als basis voor sauzen, soepen en stoofpotten.
Productdata
Ingrediënten
Tomatenpuree* (50%), Rode Paprika* (46%), Zonnebloemolie*, Knoflook* (1%) en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout.Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Byodo Naturkost GmbH
Leisederstraße 2
Mühldorf, Duitsland
Herkomst
Tomatenpuree [Italië], Rode Paprika [Europese Unie], Zonnebloemolie [Europese Unie] en Knoflook [Europese Unie].
Verpakking
10,3 g gerecycled aluminium | 0,8 g PP plastic
De tube is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Afhankelijk van je afvalverwerker mag de verpakking in de plastic bak of bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 379 kJ / 90 kCal |
Vetten | 2,7 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 12 gram |
- waarvan suikers | 6,1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 6,1 gram |
Eiwitten | 3 gram |
Zout | 1,2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-007 | EU-Landbouw
Meer weten