Biologische gekookte adukibonen.
smaakvolle adukibonengekookt
voor rijstgerechten, soepenen stoofpotten
5,1 g eiwittenper 100 gram
geproduceerd in Nederlandvoor Clearspring
Biologische gekookte adukibonen
Biologische gekookte adukibonen, smaakvol en veelzijdig. Bevat 0,33 g zout per 100 gram. Het uitlekgewicht is 230 g.
Even opwarmen in een pannetje en klaar. Lekker in bonensoep, stoofppotten zoals chili con carne, voor allerlei Mexicaanse rijstgerechten en als vulling van tortillawraps. Combineer adukibonen bijvoorbeeld met sla, paprika, tomaat en een
salsa.
Een goede aanvulling op je eetpatroon
Peulvruchten zijn een goede aanvulling op je eetpatroon vanwege het relatief hoge gehalte eiwitten, vezels, ijzer en andere nuttige voedingsstoffen. Daarom adviseert het Voedingscentrum om elke week peulvruchten te eten. Door de voedingswaarden zijn peulvruchten ook uitermate geschikt als vervanger van vlees in vele gerechten.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Adukiboon*, Water en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Geproduceerd in Nederland.
Verpakking
177 g glas | 9 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 330 kJ / 79 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 13 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Vezels | 3,2 gram |
Eiwitten | 5,1 gram |
Zout | 0,33 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-01 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch
Meer weten