Biologische gedroogde daikon.
licht pittigbasisingrediënt in de Japanse keuken
voor curry's, groentegerechten, saladesen wokgerechten
smaakt gedroogd hetzelfdeals vers
geteeld in JapanJapanse radijs
Biologische gedroogde daikon
Biologische gedroogde daikon uit Japan. Deze Japanse radijs is een basisingrediënt in de Japanse keuken en heeft een licht pittige smaak. In strips gesneden en aansluitend gedroogd. Het voordeel van daikon is dat gedroogde daikon hetzelfde smaakt als verse daikon.
Lekker voor curry's, groentegerechten, salades en wokgerechten. Laat de daikon 10 minuten weken in warm water. Giet het water af en knijp de daikon uit. Kook, wok of stoom hierna de daikon.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
100% Daikon*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Daikon [Japan].
Verpakking
5,6 g plastic
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 106 kJ / 26 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 3,6 gram |
waarvan suikers | 2,8 gram |
waarvan van nature aanwezig | 2,8 gram |
Vezels | 3,7 gram |
Eiwitten | 0,7 gram |
Zout | 0 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-001 | Niet-EU-Landbouw
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch
Meer weten