Biologische zuurkool.
friszuurzuurkool
op natuurlijke wijze gefermenteerdzonder toevoeging van azijn
voor aardappelgerechtenen stoofpotten
geproduceerd in Duitslandvan Duitse witte kool
Biologische zuurkool
Biologische friszure zuurkool op natuurlijke wijze gefermenteerd zonder toevoeging van azijn. Gemaakt van Duitse Bioland witte kool. Geblancheerd. Het uitlekgewicht is 500 g.
Warm op of eet koud. Verfijn eventueel met boter, karwij of jeneverbes. Voor aardappelgerechten en stoofpotten.
Productdata
Ingrediënten
Witte Kool* en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Overig
Veganistisch. Zonder gistextract.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Witte Kool [Duitsland].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
7 g plastic
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 102 kJ / 24 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 3,3 gram |
waarvan suikers | 1,1 gram |
Vezels | 2,1 gram |
Eiwitten | 1,3 gram |
Zout | 1,2 gram |
Vitamines
per 100 gram
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 1,28 g zout toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | Duitse Landbouw
Bioland
Hogere bio-standaard
Meer weten