Biologische glutenvrije gnocchi.
glutenvrije gnocchivan aardappel met quinoa
snel te bereidenbinnen 2 minuten
perfect voor pastasaladesof maak gnocchi all'arrabiata
geproduceerd in Italiëvoor Alnavit
Biologische glutenvrije gnocchi
De Italiaanse klassieker maar dan biologisch en glutenvrij. Gemaakt van 70% aardappel met 10% quinoa.
Perfect voor pastasalades of maak gnocchi all'
arrabiata. Bak 3 minuten roerend in een pan met wat olie of kook 2 minuten in een ruime hoeveelheid water.
Productdata
Ingrediënten
Aardappelpuree (Water, Aardappelvlokken* en Antioxidant (Rozemarijnextract*)) (70%), Quinoameel* (10%), Maïsmeel*, Aardappelzetmeel*, Maïszetmeel*, Rijstmeel*, Zeezout en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Mogelijk sporen van soja. Vrij van gluten en lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Verpakking
13,2 g plastic | 1,2 g papier
Verpakt onder een beschermende atmosfeer. De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 647 kJ / 152 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
Vezels | 1 gram |
Eiwitten | 1,6 gram |
Zout | 1,4 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainDE-094-087