Biologische Japanse sushi gember. Frisse prikkelende smaak.
frisse prikkelende smaakJapanse delicatesse
serveer bij sushiof gebruik in salades en wokgerechten
gembermet rijstazijn, shisho bladeren en umeboshi
uit Japanauthentiek Japans product
Biologische sushi gember
Biologische sushi gember, een Japanse delicatesse met een frisse prikkelende smaak. De jonge gember is fijn gesneden en ingelegd in rijstazijn met shisho bladeren en umeboshi. Deze sushi gember is niet gezoet en krijgt zijn kleur van nature door de shisho bladeren.
Traditioneel geserveerd bij sushi om de eetlust te stimuleren en smaakpupillen te neutraliseren. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld salades en wokgerechten.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Gemberwortel* (48%), Water, Rijstazijn (Water en Rijst*), Zeezout en Shisho Bladeren (Shisho Bladeren*, Umeboshi Sap* en Zeezout).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geproduceerd in Japan van ingrediënten uit diverse landen.
Verpakking
Verpakt in een plastic zak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 70 kJ / 17 kCal |
Vetten | 0,3 gram |
waarvan verzadigd | 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 1,9 gram |
waarvan suikers | 0,2 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,2 gram |
Eiwitten | 0,6 gram |
Zout | 5,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-003
Niet-EU-Landbouw
Meer weten