Demeter biologische sperziebonen.
teder | vol van smaaksperziebonen
serveer als bijgerechtof wok kort
0,65 g zoutper 100 gram
geproduceerd in Nederlandvan sperziebonen uit de Europese Unie
Demeter biologische sperziebonen
Demeter biologische sperziebonen. Teder en vol van smaak. Bevat 0,65 g zout per 100 gram. Het uitlekgewicht is 195 g.
Warm even op in een pannetje of wok de sperziebonen kort. Serveer als bijgerecht of verwerk in snelle gerechten.
Bio Kitchen in Demeter-kwaliteit
Bio Kitchen is de naam van onze premium range basics. Klassiekers in helderen glazen potten met een natuurlijk volle smaak. De meeste Bio Kitchen producten bieden we aan in Demeter-kwaliteit. Sinds 1927 is Demeter het keurmerk voor gecertificeerde Demeter teelt, een methode van biologisch-dynamische landbouw oorspronkelijk ontwikkeld door de Oostenrijkse filosoof Rudolf Steiner. Hij introduceerde het idee van een holistische landbouw gebaseerd op compost, vruchtwisseling en teelt van gewassen combineren met dierhouderij.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
Sperzieboon**, Water en Zeezout.
**Uit biodynamische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Sperzieboon [Europese Unie].
Geproduceerd in Nederland.
Verpakking
177 g glas | 8 gram staal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 75 kJ / 18 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 2,4 gram |
waarvan suikers | 1,8 gram |
waarvan van nature aanwezig | 1,8 gram |
Eiwitten | 1 gram |
Zout | 0,65 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischNL-BIO-01 | EU-Landbouw
DemeterBiologisch-dynamische teelt
Soil Association OrganicGaat verder dan biologisch
Meer weten