Biologisch kuzu zetmeel uit Japan.
aangename zachte textuurneutrale smaak
voor o.a. desserts, sauzenen soepen
zonder toevoegingen100% kuzu
uit Japangeteeld in het zuiden van Kyushu
Biologisch kuzu zetmeel
Biologisch kuzu zetmeel, een excellent glutenvrije bindmiddel met een aangename zachte textuur en een neutrale smaak. Kuzu wordt gemaakt van de wortel van de kuzu plant, een snelgroeiende Japanse bergplant. Deze plant wordt geteeld op vulkanische grond in het zuiden van Kyushu. De wortel wordt gedurende een 45 dagen lang proces, gewast, gefilterd en gedroogd.
Kuzu is te gebruiken voor het verdikkingen van desserts, sauzen, soepen, stoofpotten en taartvullingen. Druk de brokjes kuzu plat, los op in een klein beetje koud water, voeg toe aan de kokende vloeistof en verarm totdat de vloeistof verdikt is. Gebruik 1 theelepel kuzu per 250 ml vloeistof.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
100% Kuzu*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Afkomstig uit Kyushu, Japan.
Verpakking
Plastic zak in een kartonnen doosje.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1454 kJ / 342 kCal |
Vetten | 0,2 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 84,7 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Vezels | 0,3 gram |
Eiwitten | 0,3 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-003
Niet-EU-Landbouw