Biologische gedroogde daikon uit Japan.
licht pittige smaakbasisingrediënt in de Japanse keuken
voor o.a. curry's, groentegerechtenen wokgerechten
in strips gesnedenen gedroogd
uit JapanJapanse radijs
Biologische gedroogde daikon
Biologische gedroogde daikon uit Japan. Deze Japanse radijs is een basisingrediënt in de Japanse keuken en heeft een licht pittige smaak. Deze daikon is in strips gesneden en aansluitend gedroogd. Het voordeel van daikon is dat gedroogde daikon hetzelfde smaakt als verse daikon.
Laat de daikon 10 minuten weken in warm water. Giet het water af en knijp de daikon uit. Kook, wok of stoom hierna de daikon. Lekker voor bijvoorbeeld curry's, groentegerechten, salades en wokgerechten.
De visie van Clearspring
Productdata
Ingrediënten
100% Daikon*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen, toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Clearspring Ltd
Acton Park Estate 19A
London, Verenigd Koninkrijk
Herkomst
Geteeld in Japan.
Verpakking
Verpakt in een plastic zak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 106 kJ / 26 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 3,6 gram |
- waarvan suikers | 2,8 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,8 gram |
Vezels | 3,7 gram |
Eiwitten | 0,7 gram |
Zout | 0 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischJP-BIO-001
Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!