Biologische eivervanger.
Bakken zonder ei? Geen probleem met dit alternatief voor ei op basis van lupine, maïs en plantaardig eiwitpoeder. Makkelijk te bereiden door te verroeren met water.
Genoeg om 6 eieren te vervangen bij bakken en koken, denk bijvoorbeeld aan pannenkoeken, cake en desserts. Verroer 1 theelepel goed met 50 ml water en je hebt het equivalent van 1 ei. Niet geschikt voor bereiding van een roerei of omelet.
Ingrediënten
Zoet Lupinemeel*, Maïszetmeel*, Maïsmeel*, Verdikkingsmiddel (Guargom*), Lijnzaad Eiwitpoeder*, Zonnebloempit Eiwitpoeder* en Emulgator (Zonnebloemlecithine*).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van mosterd, noten, selderij, sesam en soja. Glutenvrije en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Biovegan GmbH
Biovegan-Allee 1
Bonefeld, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
5 g papier met coating
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1476 kJ / 352 kCal |
Vetten | 7,8 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
waarvan onverzadigd | 6,8 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
waarvan suikers | 5,2 gram |
Vezels | 21 gram |
Eiwitten | 24 gram |
Zout | 0,05 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score