Biologische kimchi.
pikant | friszuurgefermenteerde groente
traditionele Koreaanse specialiteitmet sojasaus en specerijen
als bijgerecht, voor bowlsen in soepen
geproduceerd in Duitslandvoor Arche
Biologische kimchi
Biologische kimchi, een traditionele Koreaanse specialiteit met een pikante friszure smaak. Voor deze specialiteit worden kool, wortel en ui gefermenteerd samen met specerijen. Deze kimchi is gepasteuriseerd en hoeft dus niet gekoeld bewaart te worden. Zonder toegevoegde suikers.
De kimchi is te gebruiken als bijgerecht, voor bowls en in soepen.
Productdata
Ingrediënten
Witte Kool* (84%), Wortel* (8%), Zout, Specerijen (Paprikastukjes*, Chili* en Zoet Paprikapoeder*), Ui* (1,7%), Knoflook* en Gember*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout. Zonder toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Arche Naturprodukte GmbH
Liebigstraße 5A
Hilden, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
223 g glas | 4 g papier | 13 g metaal
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 173 kJ / 41 kCal |
Vetten | 0,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,4 gram |
Koolhydraten | 8,7 gram |
- waarvan suikers | 1,4 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 1,4 gram |
Zout | 2 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Berekend met de vezels (1,4 gram) van witte kool voor een correcte weergave.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-007 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!