Biologische glutenvrije pinda haverreep.
glutenvrije haverreepgebakken in de oven
van havervlokkenmet geroosterde pinda
veganistischmet sheaboter
geproduceerd in Tsjechiëvoor Alnavit
Biologische glutenvrije pinda haverreep
Biologische glutenvrije haverreep met geroosterde pinda. Een lekker tussendoortje gebakken in de oven.
Eet suikerhoudende producten met mate
Te veel vrije suikers consumeren is helaas slecht voor je gezondheid. Dit kan leiden tot bijvoorbeeld diabetes en overgewicht. Eet suikerhoudende producten daarom met mate. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert vrouwen om per dag niet meer dan 50 gram vrije suikers te consumeren en mannen om per dag niet meer dan 60 gram vrije suikers te consumeren. En wat zijn vrije suikers dan? Met vrije suikers worden kristalsuikers, siropen en sappen bedoeld. Van nature aanwezige suikers, zoals in een appel of in havervlokken, vallen hier niet onder.
Productdata
Ingrediënten
Glutenvrije Havervlokken* (33%), Agavediksap* (32%), Geroosterde Pinda* (27%), Vet (Zonnebloemolie*, Sheaboter*, Water* Groene Thee Extract), Emulgator (Lecithine*) en Zout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat pinda. Bevat mogelijk sporen van ei, melkeiwit, mosterd, noten, selderij, sesam en soja. Vrij van gluten en lactose,
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van agavediksap en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Alnavit GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Tsjechië.
Verpakking
4,5 g plastic
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1902 kJ / 455 kCal |
Vetten | 24 gram |
- waarvan verzadigd | 4,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 19,6 gram |
Koolhydraten | 45 gram |
- waarvan suikers | 24 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Vezels | 7,7 gram |
Eiwitten | 11 gram |
Zout | 0,19 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischCZ-BIO-002 | EU-/Niet-EU-Landbouw
Crossed GrainOATS-DE-094-129