Biologisch bakpoeder.
Biologisch wijnsteenzuur bakpoeder met als basis kaliumtartraat, het zout van wijnsteenzuur. Dit bakpoeder zorgt voor een goed gerezen luchtig baksel. Onmisbaar voor cake, koek en taart.
Deze verpakking bevat 4 zakjes, elk zakje is genoeg voor 500 gram meel.
Ingrediënten
Maïszetmeel*, Zuurteregelaar (Monokaliumtartraat) (25%) en Rijsmiddel (Natriumbicarbonaat).
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Glutenvrij en lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Maïszetmeel [Europese Unie].
Geproduceerd in Duitsland.
Verpakking
3,3 g papier met coating | 1 g plastic
De verpakking mag bij het restafval en het folie in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1004 kJ / 235 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 44 gram |
waarvan suikers | < 0,5 gram |
Vezels | < 0,5 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | 17,5 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 17,49 g zout per 100 gram toegevoegd in de vorm van kaliumtartraat en natriumbicarbonaat. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!