Biologische groene linzen.
verfijnd | nootachtiglinzen
binnen 20 minuten te bereidenzonder weken
lekker voor salades en stoofpottenof als bijgerecht
geteeld in Oostenrijkverpakt in Duitsland
Biologische groene linzen
Stevige linzen met een verfijnde nootachtige smaak geteeld in Oostenrijk. Binnen 20 minuten te bereiden zonder weken.
Lekker voor salades en stoofpotten of als bijgerecht. Spoel de linzen af. Laat 1 deel linzen 15 tot 20 minuten koken in 3 delen water.
Productdata
Ingrediënten
100% Groene Linzen*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Kan sporen bevatten van gluten, lupine, noten, sesam en soja. Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Groene Linzen [Oostenrijk].
Verpakt in Duitsland.
Verpakking
3,2 g plastic
De verpakking mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1400 kJ / 331 kCal |
Vetten | 1,7 gram |
waarvan verzadigd | 0,4 gram |
waarvan onverzadigd | 1,3 gram |
Koolhydraten | 48 gram |
waarvan suikers | 1,2 gram |
Vezels | 12 gram |
Eiwitten | 25 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Een goede aanvulling op je eetpatroon
Peulvruchten zijn een goede aanvulling op je eetpatroon vanwege het relatief hoge gehalte eiwitten, vezels, ijzer en andere nuttige voedingsstoffen. Daarom adviseert het Voedingscentrum om elke week peulvruchten te eten. Door de voedingswaarden zijn peulvruchten ook uitermate geschikt als vervanger van vlees in vele gerechten.
Keurmerken
EU Biologisch
DE-ÖKO-001 | Oostenrijkse Landbouw
Meer weten