Biologische cacaoboter.
cacaoboterplantaardig alternatief voor boter
voor bakselsen pralines
makkelijk te smeltenkleine druppels
geproduceerd in Belgiëvoor Alnatura
Biologische cacaoboter
Cacaoboter is een mild plantaardig alternatief voor boter. Doordat deze cacaoboter is gevormd in kleine druppels is deze makkelijk te smelten.
Gebruik voor baksels en pralines. Smelt in een waterbad van 30-35°C.
Productdata
Ingrediënten
100% Cacaoboter*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van lactose.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in België.
Verpakking
2,6 g PP plastic
De zak mag in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 3700 kJ / 900 kCal |
Vetten | 100 gram |
- waarvan verzadigd | 60 gram |
- waarvan onverzadigd | 40 gram |
Koolhydraten | 0 gram |
- waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 0 gram |
Eiwitten | 0 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Keurmerken

EU Biologisch
DE-ÖKO-006 | Niet-EU-Landbouw