Biologische ahornsiroop graad C.
krachtig | karamelachtiggraad C
gewonnen uit de stamvan de esdoorn
heerlijk voor pannenkoekenen wafels
gewonnen in Canadavoor Alnatura
Biologisch ahornsiroop graad C
Biologische krachtige karamelachtige ahornsiroop. Een natuurlijk zoetmiddel gemaakt door het inkoken van sap uit de stam van de esdoorn.
Heerlijk voor pannenkoeken en wafels.
Productdata
Ingrediënten
100% Ahornsiroop Graad C*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Lactosevrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Na opening in de koelkast bewaren.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Ahornsiroop [Canada].
Verpakking
322 g glas | 3 g plastic | 1,1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 1142 kJ / 269 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 67 gram |
waarvan suikers | 66 gram |
Vezels | < 0,5 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers waarvan 66 g vrije suikers per 100 ml en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Waar Alnatura op het etiket staat vind je niet alleen authentieke smaak en biologische ingrediënten van een hoge kwaliteit, maar ook meer dan 40 jaar pionierswerk in de ontwikkeling van biologische producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk ontwikkeld zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor duurzaamheid en zetten ons in voor de ontwikkeling van de biologische landbouw. Dat is terug te zien in de 7 uitgangspunten van het Alnatura bio-initiatief beginnend met een economisch model gebaseerd op zinvolle ontwikkeling en eindigend met het bieden van de best mogelijke kwaliteit. Met elke aankoop neem je ook zelf het initiatief, een initiatief om tot meer biologische landbouw te komen. Dat is zinvol genieten!
Wat is het verschil tussen graad A en graad C?
Graad A heeft een milde smaak waar graad C een krachtigere smaak heeft. Aan het begin van de oogsttijd is het ahornsap lichter en heeft het sap een mildzoete smaak, dit is dus graad A. Gedurende de oogsttijd wordt het sap donkerder en steeds krachtiger van smaak. Van sap wat aan het einde van de oogsttijd wordt gewonnen wordt graad C ahornsiroop gemaakt. De graad van de ahornsiroop wordt bepaald door een Canadees instituut met behulp van een spectrometer.
Keurmerken
EU Biologisch
CA-ORG-006 | Canadese Landbouw
Meer weten