Biologische cacaonibs.
stukjes cacaoboongeschild, grof gehakt en gedroogd
voor o.a. cake, koek, mueslien haverpap
zonder toevoegingen100% cacao
cacao uit Peruverpakt in Duitsland
Biologische cacaonibs
Biologische cacaonibs. De cacaonibs worden gemaakt door het schillen, grof hakken en drogen van biologische cacaobonen uit Peru. Verfijnde kruidige cacaosmaak.
Wat kun je met cacaonibs?
Ingrediënt in cake, desserts en koek
Lekker als in ingrediënt in cake, desserts en koek.
Decoratie van zoete gerechten
Passend als verrijking en decoratie van zoete gerechten.
Verfijning van muesli
Lekker als voedzame verfijning van muesli.
Topping van haverpap en smoothie bowls
Gebruik als topping van haverpap en smoothie bowls.
Productdata
Ingrediënten
100% Cacao*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Sonnentracht GmbH
Auf dem Dreieck 1
Bremen, Duitsland
Herkomst
Cacao uit Peru verpakt in Duitsland.
Verpakking
3,2 g papier
Deze papieren zak is goed recyclebaar. De verpakking mag in de papierbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2362 kJ / 574 kCal |
Vetten | 52 gram |
- waarvan verzadigd | 30 gram |
- waarvan onverzadigd | 22 gram |
Koolhydraten | 1,3 gram |
- waarvan suikers | 1,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,3 gram |
Vezels | 28 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 0,08 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,08 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-001 | Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!