MildzoetGraad A ahornsiroop
Van esdoorn sapIngekookt
Heerlijk voorPannenkoeken en wafels
Uit Canada
Biologische ahornsiroop graad A
Mildzoete Canadese specialiteit. Een natuurlijk zoetmiddel gemaakt door het inkoken van sap uit de stam van de esdoorn. Heerlijk voor pannenkoeken en wafels.
Productdata
Ingrediënten
100% Ahornsiroop Graad A*.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Alnatura GmbH
Mahatma Gandhi Straße 7
Darmstadt, Duitsland
Herkomst
Ahoornsiroop Graad A [Canada]. Gemaakt in Canada.
Verpakking
Glas [237 g], plastic [3 g] en papier [0,9 g].
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 1142 kJ / 269 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 67 gram |
waarvan suikers | 66 gram |
Vezels | < 0,5 gram |
Eiwitten | < 0,5 gram |
Zout | < 0,01 gram |
Zout
Aan dit product is 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Zinvol voor mens en aarde
Alnatura biedt sinds 1984 biologische voeding aan met als doel zinvol genieten. Elk Alnatura-product onderscheidt zich door authentieke smaak, hoogwaardige biologische ingrediënten en strenge kwaliteitsprincipes, maar ook door meer dan 40 jaar pionierswerk op het gebied van biologisch. Of het nu gaat om eerlijke partnerschappen, inzet voor dierenwelzijn en financiële steun aan boeren die omschakelen naar biologisch. Alnatura heeft altijd belangrijke kwesties aangepakt en vooruit geholpen met haar initiatieven. De hoge standaard van Alnatura op het gebied van duurzaamheid en sociaal verantwoord handelen wordt bevestigd door de onafhankelijke We Care-certificering. Met elke aankoop kun jij bijdragen aan meer biologische landbouw, zoals het zegel mijn bio initiatief op de Alnatura-verpakkingen duidelijk maakt.
Wat is het verschil tussen graad A en graad C?
Graad A heeft een milde smaak waar graad C een krachtigere smaak heeft. Aan het begin van de oogsttijd is het ahornsap lichter en heeft het sap een mildzoete smaak, dit is dus graad A. Gedurende de oogsttijd wordt het sap donkerder en steeds krachtiger van smaak. Van sap wat aan het einde van de oogsttijd wordt gewonnen wordt graad C ahornsiroop gemaakt. De graad van de ahornsiroop wordt bepaald door een Canadees instituut met behulp van een spectrometer.
Keurmerken

EU Biologisch
CA-ORG-006 | Canadese Landbouw
Meer weten