Biologische paella kruidenmix.
brengt Spaanse levensvreugde bij je thuisverfijnde mix met saffraan
voor heerlijke paellaeen Spaanse specialiteit
met zout18,8 g zout / 100 g
geproduceerd in Berlijn, Duitslandop ambachtelijke wijze
Biologische paella kruidenmix
Onze paella creatie brengt een stuk Spaanse levensvreugde bij je thuis. Een verfijnde biologische kruidenmix van hoogwaardige kruiden en specerijen met echte saffraan. Zonder gistextract.
Gebruik 1 eetlepel kruidenmix per 300 gram bomba paella rijst. Ook lekker ter verfijning van bijvoorbeeld groente- en rijstgerechten.
Het leven is te kort voor slechte kruiden
Om deze reden reizen wij rond de wereld op zoek naar de beste kruiden, specerijen en zouten. Op het historische "Borsiggelände" in Berlin Tegel hebben we een moderne ambachtelijke kruidenfabriek opgezet. Hier worden onder de hoogste standaarden kruidenmixen geproduceerd. Voor de optimale smaak van de kruidenmixen is het belangrijk dat alle ingrediënten op de juiste wijze worden vermalen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld een messcherpe schijfmolen die de specerijen eerder snijdt dan maalt en een traditionele steenmolen zoals bekend van de meelproductie. Grote industriemachines gebruiken we niet. Door deze excellente verwerking kunnen we de beste kwaliteit kruidenproducten bieden.
Recept | Paella
Ingrediënten
1 Ui
fijn gehakt | 1 teentje Knoflook
fijn gehakt | 4 eetlepels
Olijfolie | 300 g
Bomba Paella Rijst | 400 ml Water | 1 theelepel
Groente Bouillonpoeder | 250 g Trostomaatjes
in blokjes | 1 eetlepel Paella Kruidenmix | 200 g Doperwten | 300 g Zeevruchten | Peterselie
vers | Citroen
in partjes
Bereiding
Stap 1
Verwarm wat olijfolie in de pan en bak de ui en knoflook aan op middelhoog vuur. Voeg na enkele minuten de rijst toe en bak nog enkele minuten.
Stap 2
Verwarm 400 ml water en los daarin 1 blokje groentebouillon op.
Stap 3
Voeg de bouillon samen met de tomaten en kruidenmix toe aan de pan met o.a. de ui en knoflook.
Stap 4
Laat circa 20 minuten sudderen op laag vuur. Bak ondertussen wat kip en zeevruchten net gaar.
Stap 5
Voeg de kip en zeevruchten toe aan de paella en laat circa 5 minuten sudderen.
Stap 6
Garneer de paella met de citroen en peterselie.
Productdata
Ingrediënten
Knoflook*, Zout, Zoet Paprikapoeder*, Milde Chili*, Tijm*, Kurkuma*, Rozemarijn*, Zwarte Rasavat Peper*, Kruidnagel* en Saffraan*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat mogelijk sporen van mosterd. Vrij van lactose.
Vrij van
Veganistisch. Zonder gistextract.
Leverancier
Spicebar GmbH
Am Borsigturm 100
Berlijn, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Berlijn, Duitsland.
Verpakking
1,2 g papier | 1 g plastic
De verpakking mag bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1119 kJ / 265 kCal |
Vetten | 6,9 gram |
- waarvan verzadigd | 1,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 5,4 gram |
Koolhydraten | 41 gram |
- waarvan suikers | 25 gram |
Eiwitten | 9,8 gram |
Zout | 18,8 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Voor dit product wordt geen Nutri-Score berekend volgens de richtlijnen van Santé Publique France.
Keurmerken
EU BiologischDE-ÖKO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw