Balsamico en Condimento
Balsamico is een typisch Italiaanse smaakmaker afkomstig uit de regio Modena. Deze bijzondere smaakmaker wordt gemaakt van rode wijnazijn en druivenmost (druivensap) en heeft een typerende zoetzure smaak. Condimento bianco lijkt op balsamico, maar wordt gemaakt van witte druiven i.p.v. blauwe druiven. Hierdoor heeft een condimento bianco een mildere smaak dan balsamico. Daarnaast bieden wij je ook balsamico en condimento bianco als crème variant, zodat je al je gerechten kunt garneren met deze typisch Italiaanse smaakmaker. Deze crèmes smaken iets zoeter dan de normale variant (door meer druivensap) en worden veel gebruikt voor desserts, fruit, kaas en salades.
Alle balsamico en condimento bianco is biologisch en vrij van toegevoegde kleurstoffen en sulfieten.
Druk op de producttitel of -foto voor meer informatie
LaSelva Aceto Balsamico di Modena Crème Bio 250 ml
Biologische balsamico crème uit Toscane, Italië



THT: 12 Oktober 2019
Bevat druivenmost

6,95 Ex. BTW: 6,38
LaSelva Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Gold Naturland / Bio 250 ml
Biologische aceto balsamico uit Modena, Italië



THT: onbepaalde tijd
Bevat druivenmost



7,45 Ex. BTW: 6,84
Naturata Aceto Balsamico di Modena Creme Demeter / Bio 150 ml
Biologische balsamico crème uit Modena, Italië



THT: Juni 2019
Bevat druivenmost


6,95 Ex. BTW: 6,38
Olmuhle Solling Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Bio 250 ml
Biologische balsamico uit Modena, Italië



THT: onbepaalde tijd
Bevat druivenmost


5,45 Ex. BTW: 5,00
Olmuhle Solling Appel Balsamicoazijn Bio 250 ml
Uniek biologisch appel balsamicoazijn uit Duitsland



THT: onbepaalde tijd
Bevat appelsap

6,95 Ex. BTW: 6,38
Olmuhle Solling Condimento Bianco Bio 250 ml
Biologische condimento bianco uit Italië



THT: onbepaalde tijd
Bevat druivensap

5,45 Ex. BTW: 5,00
Olmuhle Solling Vlierbloesem Balsamicoazijn Bio 250 ml
Uniek biologisch vlierbloesem balsamicoazijn



THT: 5 December 2019
Bevat suiker


9,95 Ex. BTW: 9,13
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
RealFlavors Magazine
Schrijf je in om per mail het RealFlavors Magazine met achtergrondinformatie, tips, nieuws en recepten te ontvangen.