Biologisch appel-rabarbersap.
fris appelsapvers geperst
met 25% rabarbersapbijzonder combinatie
niet uit concentraatnatuurtroebel
van Nederlandse appelsen Duitse rabarber
Biologisch appel-rabarbersap
Fris appelsap gecombineerd met 25% rabarbersap. Het sap wordt op de boerderij vers geperst, licht gefilterd, gepasteuriseerd en daarna gebotteld. Natuurtroebel en niet afkomstig uit concentraat.
Drink puur, drink verdunt met water als schorle of gebruik voor mixdranken.
Productdata
Ingrediënten
Appelsap* (75%) en Rabarbersap* (25%).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Vrij van lactose.
Overig
Veganistisch. Niet uit concentraat.
Gebruik
Goed schudden voor gebruik. Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
Flevosap B.V.
Professor Zuurlaan 22
Biddinghuizen, Nederland
Herkomst
Appelsap [Nederland] en Rabarbersap [Duitsland].
Geproduceerd in Nederland. Bij een zeer slechte oogst kan het voorkomen dat er Duitse appels gebruikt worden.
Verpakking
De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 156 kJ / 37 kCal |
Vetten | 0,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0 gram |
- waarvan onverzadigd | 0,1 gram |
Koolhydraten | 8,8 gram |
- waarvan suikers | 8,1 gram |
Eiwitten | 0,2 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 ml toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers waarvan 8,1 g vrije suikers per 100 ml en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken

EU Biologisch
NL-BIO-01 | EU-/Niet-EU-Landbouw