Biologische cantuccini koekjes.
traditionele Italiaanse koekjesmet de hand gemaakt
met 12% amandelenen roomboter
traditioneel geserveerd als dessertmet wijn
gemaakt in Italiëdoor een kleinschalige bakkerij
Biologische cantuccini koekjes
Deze traditionele biologische cantuccini koekjes worden met de hand gemaakt in een kleine Italiaanse bakkerij. Zeer krokant en aromatisch.
Traditioneel worden cantuccini koekjes geserveerd als dessert in combinatie met vinsanto, een Toscaanse dessertwijn van ingedroogde druiven. Natuurlijk passen deze koekjes ook goed bij koffie en thee.
Productdata
Ingrediënten
Tarwemeel Typo '0'*, Suiker*, Ei*, Amandel* (12%), Boter* en Natuurlijk Amandelaroma*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat ei, gluten, lactose, melkeiwit en noten. Mogelijk sporen van mosterd, sesam en soja.
Overig
Veganistisch.
Leverancier
Romina s.r.o.
Vitorazka 263
Velenice, Tsjechië
Herkomst
Gebakken door Pane Quaglia in Sant'Urbano, Italië.
Verpakking
11 g papier met plastic binnenkant
De verpakking mag bij het restafval.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1639 kJ / 392 kCal |
Vetten | 15,8 gram |
- waarvan verzadigd | 3,5 gram |
- waarvan onverzadigd | 12,3 gram |
Koolhydraten | 53,1 gram |
- waarvan suikers | 26,9 gram |
Vezels | 3,1 gram |
Eiwitten | 10,2 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-005 | EU-/Niet-EU-Landbouw