RealFlavors Groothandel

RealFlavors is een Nederlandse biologische groothandel. Wij leveren aan biologische supermarkten, natuurdrogisterijen en delicatessenwinkels.

De visie van RealFlavors

RealFlavors wil elke Nederlander gezonder, duurzamer en lekkerder laten eten en ondertussen mensen kennis bij brengen over voeding en langdurige eerlijke samenwerkingen aangaan met leveranciers. Wij willen laten zien dat dit goed mogelijk is en proberen hiermee de wereld een stukje beter te maken. Kortom: experience food!De groothandel voor de zelfstandige winkelier

Wij geloven in de kracht van zelfstandige winkels: winkels die de klant nog goed kunnen adviseren, winkels die de klant nog iets unieks kunnen bieden en winkels die de klanten persoonlijk kennen. Daarom probeer wij je als zelfstandige winkelier zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doen we al met unieke producten, acties voor in de winkel, samples en advies. Maar we willen je nog veel beter ondersteunen. Daarom zijn we momenteel bezig met de ontwikkeling van meerdere concepten zoals een click and collect systeem voor winkels, kant en klare content voor op social media, een platform voor recepten en social media campagnes voor winkels.

Onderscheidend assortiment

Wij bieden je als zelfstandige winkelier een onderscheidend assortiment zodat je goed kan concurreren. Wij bieden hoogwaardige biologische producten van merken uit heel Europa. Van grote namen zoals Bauckhof, de Duitse marktleider op het gebied van biologisch glutenvrij, tot kleinere merken zoals de start-up Acao.

Droge kruidenierswaren

550+ droge kruidenierswaren. Een breed snel groeiend assortiment aan hoogwaardige biologische producten. Binnen dit assortiment vindt je vele veganistische, glutenvrije en suikervrije producten zodat je ook de passende producten kan bieden voor klanten met dieeteisen.

Non-food

30+ non-food producten die goed aansluiten bij de food producten. Dit deel van het assortiment bestaat uit duurzame producten zoals Food Huggers om groente en fruit langer te bewaren en keukengerei zoals alle gereedschappen om sushi te maken.

RealFlavors doet het anders

Bestellen wat je nodig hebt

Bij RealFlavors kun je bestellen wat je nodig hebt. Je hoeft niet verplicht 1 VPE te bestellen. Bestel je minder dan 1 VPE van een product wordt een toeslag gerekend van 3%.

Makkelijk en snel bestellen

Je bestelt makkelijk en snel online via het Easy Order systeem van RealFlavors. Zo ben je zo min mogelijk tijd bezig met bestellen.

Transparant

Wij bieden je complete informatie over de producten op een overzichtelijk wijze. Daarbij kan je op de site ook de THT zien, zo wordt voorkomen dat je te ruim besteld.

Aantrekkelijke marges

Wij bieden aantrekkelijke marges zonder minimum omzet en orderwaarde. Daarbij kun je bij hogere afnames ook een mooie inkoopkorting krijgen.

Duurzame bezorging

Wij streven naar bezorging met zo min mogelijk afvalmateriaal. Daarom worden bestellingen bezorgd in distributiebakken waardoor dozen en plastic worden bespaard.

Kleine bestellingen ook mogelijk

Heb je enkele producten nodig? Geen probleem, kleine bestellingen versturen we gewoon per DHL.

Algemene informatie

Bezorging: Bestellingen worden bezorgd door transportbedrijf K.C. van Rijnsbergen.
Bezorgkosten: Bezorging kost €19,99 en is gratis vanaf €549. 
Distributiebakken: Bestellingen worden geleverd in distributiebakken. Op de distributiebakken zit geen statiegeld. Wanneer je 12 distributiebakken hebt ontvangen dien je deze te retourneren.
Levertijd: De levertijd bedraagt 1 - 3 werkdagen.
Kleine bestellingen: Kleine bestellingen kunnen bezorgd worden door DHL. Dit kost €4,99 per doos.
Betaling: Op rekening met een betaaltermijn van 14 dagen of vooruitbetaling per iDeal met 1% korting
Voorwaarden: Er gelden geen voorwaarden voor minimale afname of minimale orderwaardes.

Klant worden

Wordt klant van RealFlavors. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsafspraak te maken.


Vragen? Wij helpen je graag:  b2b@realflavors.nl   +31 (0)85-9022924

© 2020 RealFlavors