Recept: Glutenvrije Vegan Muffins

Bauckhof 01-01-2020
Recept: Glutenvrije Vegan Muffins
Recept voor biologische glutenvrije vegan muffins met de Bauckhof Meelmix Cake Koek. Goed voor 12 muffins.

Ingrediënten

  • 150 g Meelmix Cake Koek
    Bauckhof
  • 1 zakje Wijnsteenbakpoeder Excellent
    Biovegan
  • 70 g Suiker
  • 80 g Kokosolie Ontgeurd
    om een bijsmaak van kokos te voorkomen | Dr. Goerg
  • 120 g Appelmoes
    ongezoet | Bauckhof
  • 1 eetlepel Kokend Water


Bereiding

  1. Verroer de meelmix, met bakpoeder, suiker, kokosolie en appelmoes tot een glad deeg.

  2. Voeg hierna 1 eetlepel warm water toe en verroer goed.

  3. Verdeel het deeg gelijkmatig over 12 muffinvormpjes.

  4. Bak circa 25 minuten op 180 °C.



Je kunt eventueel nog 50 g pure chocolade, 60 g gemalen hazelnoten of 100 g blauwe bessen toevoegen aan het deeg om de muffins nog lekkerder te maken.

Dit recept is geschreven door Bauckhof

Bauckhof is de pionier op het gebied van granenproducten uit biologische-dynamische landbouw en biologische glutenvrije producten.

Volg Bauckhof: Facebook | Instagram

Producten

Met deze producten van RealFlavors kun je Recept: Glutenvrije Vegan Muffins maken




© 2020 RealFlavors