Recept: Glutenvrij Haver Knackebrod

Bauckhof 01-01-2020
Recept: Glutenvrij Haver Knackebrod
Recept voor biologisch glutenvrij haver knäckebröd. Goed voor 3 bakplaten met knäckebröd.

Ingrediënten

  • 1 zak Haverbrood Broodmix
    Bauckhof
  • 500 ml Water
    lauwwarm
  • beetje Olie
  • Sesamzaad
    Rapunzel
  • Zonnebloempitten
    Rapunzel


Bereiding

  1. Verroer de broodmix met lauwwarm water tot een goed beslag.

  2. Vet een bakplaat in met wat olie.

  3. Verdeel 1/3 van het beslag gelijkmatig over de bakplaat. Bestrooi met sesamzaad en zonnebloempitten.

  4. Bak de het knäckebröd 10 minuten op 200 °C in de oven. Haal hierna uit de oven en snijdt het knäckebröd in stukken. Bak daarna nog 15 minuten.

  5. Haal het knäckebröd van de bakplaat en herhaal vanaf stap 2 nog 2 keer. Als je 3 bakplaten hebt kun je natuurlijk ook 3 bakplaten in 1 keer bakken.



Dit recept is geschreven door Bauckhof

Bauckhof is de pionier op het gebied van granenproducten uit biologische-dynamische landbouw en biologische glutenvrije producten.

Volg Bauckhof: Facebook | Instagram

Producten

Met deze producten van RealFlavors kun je Recept: Glutenvrij Haver Knackebrod maken




© 2020 RealFlavors