Biologische salsa con funghi porcini.
bijzondere smaakervaringtomatensaus
van 82% tomatenmet 9% eekhoorntjesbrood
lekker voor vele pastagerechtenzoals spaghetti
uit Toscane, Italiëvan Toscaanse tomaten
Biologische salsa con funghi porcini
Biologische salsa con funghi porcini, een pure tomatensaus met eekhoorntjesbrood. Extra wordt de ui zorgvuldig bij lage temperatuur in extra vierge olijfolie gebakken zodat de pastasaus smaakt zoals gemaakt door "mutti". De combinatie met eekhoorntjesbrood paddestoelen zorgt voor een bijzondere smaakervaring.
Deze verpakking is genoeg voor circa 2 personen. Warm kort op in een pannetje en gebruik voor pastagerechten. Voeg nog een beetje
extra vierge olijfolie toe voor nog meer smaak.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Tomaat* (82%), Paddenstoel (Boletus Edulus)* (9%), Ui*, Extra Vierge Olijfolie*, Zeezout, Peterselie* en Knoflook*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Geen.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Tomaat [Toscane, Italië] en Extra Vierge Olijfolie [Italië].
Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
150 g glas | 8 g ijzer | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 298 kJ / 72 kCal |
Vetten | 4,2 gram |
waarvan verzadigd | 0,9 gram |
waarvan onverzadigd | 3,3 gram |
Koolhydraten | 5,3 gram |
waarvan suikers | 4,2 gram |
waarvan van nature aanwezig | 4,2 gram |
Eiwitten | 2,1 gram |
Zout | 1,7 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-Landbouw
Meer weten