Biologische volkoren rijstpasta spaghetti uit Italië. Milde smaak.
milde smaakverfijnde pasta
glutenvrij100% rijst
perfect voor pasta saladesmaar ook voor andere lichte pastagerechten
geproduceerd in Italiëverpakt in Duitsland
Biologische glutenvrije rijstpasta spaghetti
Biologische glutenvrije volkoren rijstpasta spaghetti. Een glutenvrije pasta met een milde smaak geproduceerd in Italië. Perfect voor pasta salades, maar ook voor andere lichte pastagerechten. De productie van rijstpasta benodigt veel ervaring en "fingerspitzegefühl". Het drogen van de pasta duurt aanzienlijk langzamer en gebeurt voorzichtiger als bijvoorbeeld tarwepasta. De productie bestaat uit de volgende stappen: het rijstmeel en het water worden tot een homogeen deeg vermengd. Hierna wordt het deeg door matrijzen in vorm geperst. Direct na het persen wordt de pasta gedroogd en verpakt. De voorzichtichtige verwerking zorgt voor een bijzonder goed smakende pasta.
Laat de pasta 9 tot 11 minuten koken in gezouten water.
Productdata
Ingrediënten
100% Volkoren Rijstmeel*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
Naturata AG
Am alten Kraftwerk 6
Marbach, Duitsland
Herkomst
Geproduceerd in Italië.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1501 kJ / 355 kCal |
Vetten | 2,8 gram |
waarvan verzadigd | 0,6 gram |
waarvan onverzadigd | 2,2 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
waarvan suikers | 0,5 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Eiwitten | 7,3 gram |
Zout | 0 gram |
waarvan van nature aanwezig | 0 gram |
Nutri-Score
Wat is de Nutri-Score?
Keurmerken

EU Bio
Met dit keurmerk voldoet een product aan de regels voor biologische landbouw van de Europese Unie. Dit betekent o.a. dat een product voor minimaal 95% bestaat uit biologische ingrediënten, dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt en dat er geen kunstmest is gebruikt.
Verpakking
Plastic zak.
Vragen? Wij helpen je graag!