Glutenvrij biologisch bindmiddel gemaakt van de arrowroot wortel. Een smaakneutraal zetmeel wat in tegenstelling tot maïszetmeel vloeistof niet vertroebeld en een mooie glans geeft.
Gebruik voor het verdikken van vloeistof. Verroer de arrowroot met wat koud water, verroer met een garde met de vloeistof en laat kort koken. Voeg aan het einde van het koken toe om te voorkomen dat het bindvermogen afneemt.
Ingrediënten
100% Arrowroot*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Glutenvrij.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Natura-Werk Gebr. Hiller GmbH & Co. KG
Neanderstraße 5
Hannover, Duitsland
Herkomst
Verpakt in Duitsland.
Verpakking
Papier [14,2 g], plastic [4 g] en aluminium [2,1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1429 kJ / 336 kCal |
Vetten | 0 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0 gram |
Koolhydraten | 84 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 1 gram |
Eiwitten | 0 gram |
Zout | 0 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Soepen en bouillon Voor licht gebonden soepen met een heldere consistentie. Gebruik ca. 1 eetlepel per 250 ml vloeistof.
Jus en sauzen Zeer geschikt voor het binden van jus en sauzen met een mooie glans.
Pudding Bindt desserts zoals pudding zeer goed en geeft een mooie gladde glanzende textuur.
Ijs Arrowroot helpt om ijskristallen te voorkomen en zorgt voor een romige gladde structuur van ijs..