Yoghurtmaker om makkelijk verse biologische kefir en yoghurt te maken.
maak makkelijk verse kefir en yoghurtbiologisch
zonder stroomen temperatuur meten
maak 1 liter yoghurtper keer
gemaakt van BPA-vrij plasticpolypropyleen
Yoghurtmaker mint
Met deze yoghurtmaker maak je makkelijk verse biologische kefir en yoghurt. Doe melk samen met het My.Yo ferment in de binnenbak, giet kokend water in de buitenbak, doe de yoghurtmaker dicht en... na 12 uur heb je 1 liter heerlijke verse yoghurt. Temperatuur meten en stroom is volkomen overbodig, makkelijker wordt het niet om zelf yoghurt te maken.
De yoghurtmaker is gemaakt van het BPA-vrije plastic polypropeen.
Yoghurt maken
Stap 1
Verroer 1 zakje My.Yo yoghurtferment (of 100 ml reeds gemaakte yoghurt) met 1 liter melk.
Stap 2
Sluit de binnenbak vervolgens af met de deksel.
Stap 3
Giet 3/4 liter kokend water in de My.Yo yoghurtmaker en plaats de binnenbak in de yoghurtmaker.
Stap 4
Draai de deksel dicht en wacht. Na 12 tot 14 uur is de yoghurt klaar. Zet hierna in de koelkast.
Eerst gebruiken en reinigen
Spoel voor gebruik de binnenbak uit. De binnenbak na elk gebruik schoonmaken, deze kan in de vaatwasser.
Yoghurt hergebruiken
Je kunt vers gemaakte yoghurt gebruiken om meer yoghurt te maken. Gebruik hiervoor 100 ml yoghurt en vermeng deze met de melk. Doe dit maximaal 5 keer per zakje ferment. Let er op dat de bakken goed schoon zijn!
Verpakking
Kartonnen doos.
Vragen? Wij helpen je graag!