Biologische extra vijgenjam.
pure vijgenjamzonder geleermiddel
96 g vijgenper 100 gram jam
gezoet met rietsuiker46 g suikers per 100 gram
geproduceerd in ToscaneMidden-Italië
Biologische extra vijgenjam
Biologische extra vijgenjam. Een pure vijgenjam van vijgen, rietsuiker en wat citroensap. Geproduceerd met 96 g vijgen per 100 g jam.
Lekker voor op vers brood, in combinatie met ricotta of voor op een kaasplankje.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Vijg*, Rietsuiker* en Citroensap*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van rietsuiker. Zonder toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Producent
La Dispensa di Campagna srlu
Loc. Badia 252/A
Donoratico, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Italië van vijgen uit diverse landen.
Verpakking
140 g glas | 9 g ijzer | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 907 kJ / 214 kCal |
Vetten | <0,5 gram |
- waarvan verzadigd | <0,1 gram |
- waarvan onverzadigd | <0,4 gram |
Koolhydraten | 50 gram |
- waarvan suikers | 46 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 0,9 gram |
Zout | 0,02 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,02 gram |
Nutri-Score

Berekend met de vezels (2,7 gram) van een vergelijkbaar product voor een correcte Nutri-Score.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!