Biologische tomatenketchup met balsamico.
TomatenketchupIntensieve tomatensmaak
40% zongerijpte tomaatMet 9,9% balsamico en alleen gezoet met druivenmost
Past goed bij burgersEn lekker bij gegrilde groente en vlees
Geproduceerd in ItaliëVan Italiaanse ingrediënten
Biologische tomatenketchup met balsamico
Een verfijnde biologische tomatenketchup. De basis wordt gevormd door 40% tomatenpuree van zongerijpte Italiaanse tomaten voor de intensieve tomatensmaak. De ketchup is gezoet met alleen druivenmost en verfijnd met balsamico voor een heerlijke fruitige touch.
Lekker bij burgers, gegrilde groente en vleesgerechten. Let op! Gebruik van ketchup op pasta of pizza kan leiden tot boze blikken van Italiaanse nonna’s.
Vegan | Zonder aroma's | Zonder conserveermiddelen | Zonder gemodificeerd zetmeel | Zonder gistextract | Zonder kleurstoffen | Zonder smaakversterkers
Productdata
Ingrediënten
Dubbel Geconcentreerde Tomatenpuree* (40%), Geconcentreerde Druivenmost* (23%), Water, Aceto Balsamico di Modena* (Wijnazijn* en Geconcentreerde Druivenmost*) (9,9%), Wijnazijn* en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Goed schudden voor gebruik. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Herkomst
Dubbel Geconcentreerde Tomatenpuree [Italië], Aceto Balsamico di Modena [Italië] en Overige Ingrediënten [Europese Unie]. Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
Glas [218,6 g], metaal [5 g] en papier [1,4 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 426 kJ / 100 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 23 gram |
waarvan suikers | 20 gram |
Eiwitten | 1,6 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid suiker in de vorm van druivenmost en een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
Het LaSelva landgoed
Sinds het begin in 1980 werken we op het LaSelva landgoed, in de streek Maremma in het zuiden van Toscane, op biologische wijze. We verbouwen zoveel mogelijk de grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten zelf. Een gedeelte van het landgoed is Mediterraan bos en onbebouwd land. Groenten, kruiden, fruit en wijndruiven worden verbouwd op ongeveer 574 hectare landbouwgrond, evenals granen en voedergewassen, aangezien de biologische boerderij een veelzijdig gemengd bedrijf is met vee. In de vruchtwisseling worden graan- en groentegewassen afgewisseld met voedergewassen en grasland in een meerjarige rotatie.
Keurmerken
EU Biologisch
IT-BIO-006 | EU-Landbouw
Meer weten