Zuid-Italiaanse zoutjesNaar traditioneel recept
Van maar 4 ingrediëntenTarwebloem, witte wijn, olijfolie en zout
Serveer bij wijnOf op een antipasti plank
Gebakken in PugliaItaliaanse ingrediënten
Biologische taralli
Traditionele specialiteit uit Zuid-Italië. De taralli is een rond zoutje wat zijn oorsprong vindt in het zuiden van Italië. Gemaakt van maar 4 ingrediënten: tarwebloem, witte wijn, extra vierge olijfolie en zout. Van deze eenvoudige ingrediënten worden in Apulië naar traditioneel recept met de hand deze heerlijke zoutjes gebakken.
In het zuiden van Italië wordt taralli veelal geserveerd bij een aperitief of rode wijn of op een antipasti plank. Ook wordt taralli vaak gegeten als namiddagsnack. Ook lekker met een plakje prosciutto eromheen.
Biologisch | Vegan | Zonder aroma's | Zonder conserveermiddelen | Zonder gist | Zonder gistextract | Zonder zonnebloemolie
Productdata
Ingrediënten
Tarwebloem* (90%), Witte Wijn*, Extra Vierge Olijfolie* en Zout.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat gluten (tarwe). Kan mosterd, sesam en soja bevatten.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening afgesloten bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Tarwebloem [Italië], Witte Wijn [Italië] en Extra Vierge Olijfolie [Italië]. Geproduceerd in Apulië, Italië.
Verpakking
Papier [20 g] en PP plastic [5 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2249 kJ / 536 kCal |
Vetten | 22 gram |
waarvan verzadigd | 3,1 gram |
waarvan onverzadigd | 18,9 gram |
Koolhydraten | 69 gram |
waarvan suikers | 1,6 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 2,9 gram |
Zout
Aan dit product is een onbekende hoeveelheid zout toegevoegd.
Nutri-Score
Het LaSelva landgoed
Sinds het begin in 1980 werken we op het LaSelva landgoed, in de streek Maremma in het zuiden van Toscane, op biologische wijze. We verbouwen zoveel mogelijk de grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten zelf. Een gedeelte van het landgoed is Mediterraan bos en onbebouwd land. Groenten, kruiden, fruit en wijndruiven worden verbouwd op ongeveer 574 hectare landbouwgrond, evenals granen en voedergewassen, aangezien de biologische boerderij een veelzijdig gemengd bedrijf is met vee. In de vruchtwisseling worden graan- en groentegewassen afgewisseld met voedergewassen en grasland in een meerjarige rotatie.
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten