Biologische schiacciatine.
krokante crackerszonder gist
traditioneel gemaaktmet de hand
lekker met bruschettaen pesto
gemaakt in Italiëmet Italiaanse tarwe
Biologische schiacciatine
Gebakken van Italiaanse ingrediënten. Lekker krokant flatbread. Zonder gist. Een deel van de olijfolie in dit product is vervangen door zonnebloemolie wegens de schaarste van olijfolie. Hierdoor hoeft dit product niet in prijs verhoogd te worden.
Deze crackers zijn lekker met bruschetta. Serveer samen met een aperitief.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Tarwebloem* (86%), Zonnebloemolie*, Extra Vierge Olijfolie*, Zeezout en Gerstemoutmeel*.
*Uit biologische landbouw.
Allergenen
Bevat gluten. Kan sporen bevatten van mosterd en soja.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers). Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Producent
Pandora srl
Via A. Guglieri 27/29
Borgomaro, Italië
Herkomst
Gemaakt in Italië van Italiaanse ingrediënten.
Verpakking
43 g papier | 5 g plastic
De omdoos mag in de papierbak en de zak in de plastic bak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1847 kJ / 439 kCal |
Vetten | 13 gram |
waarvan verzadigd | 1 gram |
waarvan onverzadigd | 12 gram |
Koolhydraten | 67,4 gram |
waarvan suikers | 3,3 gram |
waarvan van nature aanwezig | 3,3 gram |
Eiwitten | 10,1 gram |
Zout | 1,8 gram |
waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Berekend met de vezels (4 gram) van een vergelijkbaar product voor een correct beeld. Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten