Biologische salsa con funghi porcini.
bijzondere smaakervaringpastasaus
van 82% tomatenmet 9% eekhoorntjesbrood
als basis voor vele pastagerechtenzoals spaghetti
uit Toscane, Italiëvan Toscaanse tomaten
Biologische salsa con funghi porcini
Biologische salsa con funghi porcini, een pure tomatensaus met eekhoorntjesbrood. De ui wordt zorgvuldig bij lage temperatuur in extra vierge olijfolie aangebakken zodat de pastasaus smaakt zoals gemaakt door "mutti". De combinatie met eekhoorntjesbrood paddestoelen zorgt voor een bijzondere smaakervaring.
Warm kort op in een pannetjes en gebruik voor pastagerechten. Voeg nog een klein beetje
extra vierge olijfolie toe voor nog meer smaak.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Tomaat* (82%), Eekhoorntjesbrood Paddenstoel* (9%), Ui*, Extra Vierge Olijfolie*, Zeezout, Peterselie* en Knoflook*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder toegevoegde suikers. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Producent
La Dispensa di Campagna srlu
Loc. Badia 252/A
Donoratico, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane, Italië van Toscaanse tomaten. Voor deze tomatensaus zijn alleen maar Europese ingrediënten gebruikt.
Verpakking
150 g glas | 8 g ijzer | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. Het potje mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 207 kJ / 50 kCal |
Vetten | 3,1 gram |
- waarvan verzadigd | 0,4 gram |
- waarvan onverzadigd | 2,7 gram |
Koolhydraten | 3,7 gram |
- waarvan suikers | 2,3 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 2,3 gram |
Eiwitten | 1,3 gram |
Zout | 1 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!