Van biologische tomaten uit het Italiaanse Toscane. Een mineraalrijke bodem en een gunstig mediterraan klimaat geven de tomaten de intensieve smaak. Ze bevatten weinig water en worden gekenmerkt door hun natuurlijke zoetheid. De zongerijpte tomaten worden zorgvuldig met de hand gesorteerd en binnen een paar uur verwerkt op onze moderne machines. De polpa is gecombineerd met verse zeer aromatische basilicum geteeld in Toscane en wat zeezout. Een voorzichtige verwerking en stoom pasteurisatie zorgen ervoor dat de oorspronkelijke smaak en helderrode kleur optimaal behouden blijven.
Polpa bestaat uit fijn gehakte tomaten ontdaan van vel en zaden. Rijker van smaak dan passata. Basis voor vele gerechten. Ideaal voor gerechten met een middellange kooktijd zoals soepen en stoofpotten. Ook uitermate geschikt voor pizza.
Ingrediënten
Tomaat* (98,7%), Basilicum* (0,8%) en Zeezout (0,5%).
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Tomaat [Toscane, Italië] en Basilicum [Toscane, Italië]. Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
Glas [226 g], metaal [6 g] en papier [1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 136 kJ / 33 kCal |
Vetten | 0,3 gram |
waarvan verzadigd | 0 gram |
waarvan onverzadigd | 0,3 gram |
Koolhydraten | 5,2 gram |
waarvan suikers | 4,8 gram |
Eiwitten | 1,5 gram |
Zout | 0,9 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0,5 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score