Biologische extra vierge milde olijfolie.
zachte oliemet fruitige noten
extra vierge olievan hand geplukte olijven
voor o.a. dressings, pastaen pizza
van de Sibari vlaktein Zuid-Italië
Biologische extra vierge milde olijfolie
Biologische extra vierge milde olijfolie van olijven afkomstig van de Sibari vlakte in Zuid-Italië. De olijven groeien hier op zeer vruchtbare leemzand bodem. Voor deze olie worden voor de regio typerende milde olijfsoorten uitgekozen. De olijven worden met de hand geplukt vanaf begin november tot en met december. Binnen 24 uur worden de olijven op mechanische wijze koudgeperst en ongefilterd afgevuld. Een hoogwaardige "dolce" olijfolie met een zachte smaak en fruitige noten.
De milde olijfolie is te gebruiken voor bijvoorbeeld dressings, pasta en pizza.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Extra Vierge Olijfolie*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toegevoegde suikers (dit product bevat van nature aanwezige suikers) en toegevoegd zout. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Extra Vierge Olijfolie [Calabrië, Italië].
Geproduceerd in Calabrië, Italië.
Verpakking
404 g glas | 3 g aluminium | 2 g papier | 1 g plastic
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De fles mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3389 kJ / 824 kCal |
Vetten | 92 gram |
- waarvan verzadigd | 15 gram |
- waarvan onverzadigd | 77 gram |
Koolhydraten | <0,5 gram |
- waarvan suikers | <0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | <0,5 gram |
Eiwitten | <0,5 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
NaturlandHogere bio-standaard