Biologische extra vierge olijfolie uit Calabrië, Zuid-Italië. Een hoogwaardige Italiaans olijfolie met een milde vruchtige smaak.
hoogwaardige Italiaanse olijfolievruchtig
onmisbaar voor vele Italiaanse gerechtenzoals antipasti, pasta en salades
extra vierge olijfolieop mechanische wijze koudgeperst
uit Calabrië, Italiëin de buurt van Sibari
Biologische extra vierge olijfolie
Biologische extra vierge uit Calabrië, Italië. Een hoogwaardige typisch Italiaanse olijfolie met een vruchtige smaak. De olijven voor deze olie zijn afkomstig uit de heuvels rond Sibari in Calabrië. Door het milde klimaat in de heuvels worden de olijven relatief vroeg in het seizoen geoogst. De olijven worden binnen 24 uur na de oogst op mechanische wijze koudgeperst tot olijfolie.
Olijfolie is te gebruiken voor vele gerechten zoals antipasti, bruschetta, dips, pizza, salades en tomatengerechten.
Op bezoek bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
100% Extra Vierge Olijfolie*.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Zonder toevoegingen. Veganistisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane, Italië van Italiaanse ingrediënten.
Verpakking
Glazen fles met metalen deksel.
Voedingswaarden
per 100 ml
Energie | 3566 kJ / 852 kCal |
Vetten | 92 gram |
- waarvan verzadigd | 15 gram |
- waarvan onverzadigd | 77 gram |
Koolhydraten | 0,5 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Eiwitten | 0,5 gram |
Zout | 0,01 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,01 gram |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006
Italiaanse Landbouw
Naturland
Vragen? Wij helpen je graag!