Biologische groene ontpitte olijven uit Apulië, Italië.
mild en smaakvoldoor fermentatie
groene olijvenontpit
zonder conserveermiddelenen toegevoegde suikers
uit ApuliëItalië
Biologische groene olijven
Biologische pitloze groene olijven. Deze groene olijven uit Apulië, Italië zijn mild en smaakvol door de fermentatie in zout water. Lekker als antipasti hapje en voor brood, pasta, pizza en salades.
Op bezoek bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Groene Olijf*, Water, Zeezout, Citroensap* en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Geen. Glutenvrij.
Vrij van
Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers. Veganistisch.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Herkomst
Uit Apulië, Italië.
Verpakking
Glazen potje met metalen deksel.
Voedingswaarden
per 100 gram uitgelekt
Energie | 643 kJ / 156 kCal |
Vetten | 15 gram |
- waarvan verzadigd | 1,9 gram |
- waarvan onverzadigd | 13,1 gram |
Koolhydraten | 3,6 gram |
- waarvan suikers | 0,5 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 0,5 gram |
Eiwitten | 1 gram |
Zout | 3,7 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een C-score vanwege het relatief hoge zoutgehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006
Italiaanse Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!