Biologische traditionele Italiaanse cantucci amandelkoekjes.
traditionele amandelkoekjesvolgens klassiek recept
traditioneel geserveerd bij een dessertwijnof als tussendoortje
van tarwemeel, ruwe rietsuikeren 18% amandelen
uit Italiëmet Italiaanse amandelen
Biologische cantucci amandelkoekjes
Biologische cantucci amandelkoekjes, traditionele Italiaanse amandelkoekjes gebakken volgens een klassiek recept. Deze koekjes zijn gemaakt van tarwemeel met 18% amandelen. In Toscane worden de koekjes traditioneel geserveerd bij een dessertwijn, maar natuurlijk zijn de koekjes ook lekker voor tussendoor.
Op bezoek bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Tarwemeel*, Ruwe Rietsuiker*, Amandel* (21%), Ei*, Boter*, Honing*, Eigeel*, Sinaasappelpasta*, Bakpoeder (Ammoniumbicarbonaat en Natriumbicarbonaat) en Zeezout.
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat ei, gluten, melkeiwit en noten. Bevat mogelijk sporen van pinda en sesam.
Vrij van
Bevat toegevoegde suikers in de vorm van ruwe rietsuiker en honing en toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Vegetarisch.
Leverancier
LaSelva sarlu
S.P. 81 Osa n. 7
Albinia, Italië
Producent
A.D. srl
Zona PIP
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane, Italië met Italiaanse amandelen.
Verpakking
Plastic zak met kartonnen kaart.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1895 kJ / 450 kCal |
Vetten | 13 gram |
- waarvan verzadigd | 5 gram |
- waarvan onverzadigd | 8 gram |
Koolhydraten | 70 gram |
- waarvan suikers | 27 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 0,38 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score

Dit product heeft een D-score vanwege het relatief hoge suikergehalte.
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006
EU-/Niet-EU-Landbouw
Vragen? Wij helpen je graag!