Biologische artisjokkenharten in zout water.
ArtisjokkenhartenVers en hartig van smaak
Geconserveerd inWater, citroensap, wijnazijn en zeezout
Serveer als antipastiOf gebruik voor salades, pizza en groentegerechten
Uit ItaliëArtisjokken geteeld in de Maremma, Zuid-Toscane
Biologische artisjokkenharten in zout water
Puur Toscaans! Artisjokken op biologische wijze geteeld in de Maremma in het zuiden van Toscane. De artisjok wordt geschild in kwarten gesneden en geconserveerd in water, citroensap, wijnazijn en zeezout. Hierdoor behoud de artisjok de verse hartige smaak zeer goed. Uitlekgewicht 145 g
Artisjok is een typisch Italiaanse antipasti. Eet als voor- of bijgerecht. Of gebruik voor salades, pizza en groentegerechten. Of te verfijning van vis- en vleesgerechten. Het aroma van de artisjok komt gegaard en warm het beste tot uiting.
Productdata
Ingrediënten
Artisjok*, Water, Citroensap*, Wijnazijn* en Zeezout.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch.
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening in de koelkast bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Artisjok [Maremma, Italië], Citroensap [Italië] en Wijnazijn [Italië]. Geproduceerd in Toscane, Italië.
Verpakking
Glas [138 g], metaal [9 g] en papier [1 g].
Voedingswaarden
per 100 gram uitgelekt
Energie | 125 kJ / 30 kCal |
Vetten | < 0,5 gram |
waarvan verzadigd | < 0,1 gram |
waarvan onverzadigd | < 0,4 gram |
Koolhydraten | 2,6 gram |
waarvan suikers | 0,7 gram |
Eiwitten | 2,7 gram |
Zout | 1,2 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en een onbekende hoeveelheid zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers.
Nutri-Score
Het LaSelva landgoed
Sinds het begin in 1980 werken we op het LaSelva landgoed, in de streek Maremma in het zuiden van Toscane, op biologische wijze. We verbouwen zoveel mogelijk de grondstoffen die we nodig hebben voor onze producten zelf. Een gedeelte van het landgoed is Mediterraan bos en onbebouwd land. Groenten, kruiden, fruit en wijndruiven worden verbouwd op ongeveer 574 hectare landbouwgrond, evenals granen en voedergewassen, aangezien de biologische boerderij een veelzijdig gemengd bedrijf is met vee. In de vruchtwisseling worden graan- en groentegewassen afgewisseld met voedergewassen en grasland in een meerjarige rotatie.
Keurmerken

EU Biologisch
IT-BIO-006 | Italiaanse Landbouw
Meer weten