Biologische lotuswortel.
Bekend in Japan als "Renkon". De gedroogde wortelstok van de waterplant de heilige lotus. Gemaakt op de traditionele wijze door simpelweg de vers geoogste wortelstok te snijden en te drogen. Mildzoet van smaak met een crunch. Lotuswortel behoudt de knapperige textuur zelfs na lang koken. Vezelrijk.
Laat 1 tot 2 uur in warm water weken tot de lotuswortel zacht is.
Ingrediënten
100% Gedroogde Lotuswortel*.
*Uit biologische landbouw.
Overig
Veganistisch. Vezelrijk [minstens 6 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Gedroogde Lotuswortel [Japan]. Geproduceerd in Japan. Verpakt in Nederland.
Verpakking
Plastic [6,2 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1393 kJ / 330 kCal |
Vetten | 0,9 gram |
waarvan verzadigd | 0,4 gram |
waarvan onverzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 69 gram |
waarvan suikers | 13 gram |
Vezels | 14 gram |
Eiwitten | 5,1 gram |
Zout | 0,4 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score
Wokgerechten
Roerbak met groenten zoals paprika, wortel en peultjes. Voeg
sojasaus, knoflook en gember toe voor extra smaak.
Soepen en stoofpotten
Voeg toe als verrijking aan soepen en stoofpotten zoals Chinese kippensoep, rundvleesstoofpot of groentesoep.