Kromkommer Tomatensoep met Rozemarijn 570 ml

  • Kromkommer Tomatensoep met Rozemarijn 570 ml
Pure tomatensoep met rozemarijn gemaakt van gekke tomaten, even opwarmen en genieten. Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers.

Wow! Met de aankoop van 1 zak Kromkommer tomatensoep redt je maar liefst 360 gram gekke tomaten.

Tomaten
De tomaten zijn afkomstig van de Gebroeders Duivenstijn uit Pijnacker, uitgeroepen tot beste tomatenteler ter wereld in 2015. Het telen van tomaten zit bij de familie Duijvestijn in de genen. In 1988 namen de broers Ted, Peter en Ronald het glastuinbouwbedrijf van hun vader over. Zo’n 8 jaar later mocht ook Remco Duijvestijn het team komen versterken. Kromkommer werkt al een lange tijd samen met deze gedreven tomatentelers. Vanaf het begin zijn ze al betrokken bij Kromkommer en helpen ze ons waar ze kunnen. Door hun kennis en kunde hebben we al veel geleerd van tomaten en de hele sector en hebben we een groot respect gekregen voor wat de heren doen. Ze produceren namelijk niet zomaar tomaten, maar hebben hierbij veel oog voor duurzaamheid. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld aardwarmte om hun kassen op duurzame wijze te verwarmen, vangen ze regenwater op om weer terug te geven aan de planten en gebruiken ze biologische gewasbescherming. Ook zijn ze bezig met de ontwikkeling van karton gemaakt van tomatenplanten en drogen ze zelf de lekkerste tomaatjes en tapenades van Nederland. Dat maakt ons blij! Duijvestijn levert ons hun gekke en overgebleven Hollandse tomaten voor in onze Tomatensoep. Samen met de snoeptomaatjes van Greenco zorgen ze voor de heerlijke pure tomatensmaak.

Kromkommer
Te krom, te dik, te klein, te veel.… te gek! Volgens schattingen wordt zo’n 5 tot 10% van alle groente en fruit in Nederland verspild vanwege hun ‘looks’. Dat is toch krom? Maar ook schommelingen in de productie en gebrek aan communicatie binnen de keten zorgen voor groente-overschotten die vervolgens doorgedraaid worden. Met de smaak en kwaliteit van al deze groenten is niets mis, maar toch belanden ze op de afvalberg, bij veevoer of in de biovergister. Kromkommer zorgt er daarom op allerlei manieren voor dat deze groente weer terugkomen op JOUW bord. Want krom is het nieuwe recht.


Dit product is tenminste houdbaar tot: 30 September 2019.

Ingrediënten
Tomaten^ (63%), Water, Ui, Tomatenpuree (3%), Olijfolie, Rijstmeel, Zout, Knoflook, Rozemarijn (0,1%), Peper, Selderij, Foelie, Lavas, Cayennepeper, Laurier en Tijm.
^Gekke groente.
Bevat selderij en zout.

Voedingswaarden per 100 ml
Energie194 kJ / 46 kCalKoolhydraten
4,2 gram
Eiwitten0,9 gram - waarvan suikers3,5 gram
Vetten2,6 gram  - waarvan van nature aanwezige suikers3,5 gram
 waarvan onverzadigde vetten2,2 gram  - waarvan toegevoegde suikers0 gram
 waarvan verzadigde vetten
0,4 gramZout0,8 gram

Gebruik
Warm de soep even op in een pannetje (absoluut niet in de magnetron) en genieten maar. Deze soep is genoeg voor 2 tot 3 personen. Nog lekkerder met verse peterselie, een scheutje room of een lepeltje pesto.

Verpakking
Stazak.

Pure tomatensoep met rozemarijn
Op basis van: 63% gekke tomaten
 Genoeg voor 2 tot 3 personen
 Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers
THT: 30 September 2019
Bevat selderij en zout

  • 3,75
  • Ex. BTW: 3,54 (RF0676)

 Op Voorraad
Voor 13:00 besteld op werkdagen, morgen in huis.

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 100 reviews.© 2018 CreaNext