Kromkommer Pompoensoep 570 ml

  • Kromkommer Pompoensoep 570 ml
Pure pompoensoep met een oosters tintje gemaakt van gekke kleine pompoentjes. Een lekkere zachte romige soep met gember, koriander en komijn. Even opwarmen en genieten. Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers.

Wow! Met de aankoop van 1 zak Kromkommer pompoensoep redt je maar liefst 235 gram kleine gekke pompoenen.

Pompoenen
De pompoenen zijn afkomstig van Jeroen Robbers van de Terp uit Erichem (Betuwe). Ooit begon De Terp als een klein biologisch tuinbouwbedrijfje. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groot bedrijf waar Jeroen Robbers zich bezighoudt met veehouden, het maken van zonnestroom, natuurbeheer én het telen van pompoenen. Deze duizendpoot doet alles super duurzaam én met succes. Sinds 2010 mag Jeroen zich dan ook Lid in de orde van Oranje-Nassau noemen (wow!). Hij kreeg namelijk een lintje voor zijn pioniersrol in de biologische landbouw. Jeroen verbouwt zelf ruim 20 hectare pompoen. In samenwerking met telers in het buitenland komt daar nog eens 75 hectare bij. Gelukkig heeft Jeroen een hele grote schuur waar hij deze mooie vruchten kan opslaan. Hierdoor kan hij de pompoenen nog maanden na het oogsten bewaren. Voor pompoenen vanaf 800 gram is er een goede markt. Ondermaatse pompoentjes worden vaak door de markt niet zo ‘klein maar fijn’ gevonden en dan is de biovergister of het veevoer voor deze mini-maatjes het eindstation. En dat is krom, want met de smaak en kwaliteit is niets mis. Sinds najaar 2016 is Jeroen aangesloten bij onze Krommunity en redden wij samen met hem én jou heel veel kleine pompoentjes. Hoe ze smaken? Dat proef je in onze pompoensoep. Yum!

Kromkommer
Te krom, te dik, te klein, te veel.… te gek! Volgens schattingen wordt zo’n 5 tot 10% van alle groente en fruit in Nederland verspild vanwege hun ‘looks’. Dat is toch krom? Maar ook schommelingen in de productie en gebrek aan communicatie binnen de keten zorgen voor groente-overschotten die vervolgens doorgedraaid worden. Met de smaak en kwaliteit van al deze groenten is niets mis, maar toch belanden ze op de afvalberg, bij veevoer of in de biovergister. Kromkommer zorgt er daarom op allerlei manieren voor dat deze groente weer terugkomen op JOUW bord. Want krom is het nieuwe recht.


Dit product is tenminste houdbaar tot: 30 April 2019.

Ingrediënten
Pompoen^ (41%), Water, Kokosmelk, Wortel, Ui, ZoutKoriander, Komijnzaad, Knoflook, Lavas, Paprika, zwarte Peper, Gember en Cayennepeper.
^Gekke groente.
Bevat koriander en zout.

Voedingswaarden per 100 ml
Energie163 kJ / 39 kCalKoolhydraten
4,2 gram
Eiwitten0,8 gram - waarvan suikers1,8 gram
Vetten1,9 gram  - waarvan van nature aanwezige suikers1,8 gram
 waarvan onverzadigde vetten0,4 gram  - waarvan toegevoegde suikers0 gram
 waarvan verzadigde vetten
1,5 gramZout0,57 gram

Gebruik
Warm de soep even op in een pannetje (absoluut niet in de magnetron) en genieten maar. Deze soep is genoeg voor 2 tot 3 personen. Nog lekkerder met wat taugé, geroosterde pompoenpitjes of gebakken kastanjechampignons.

Verpakking
Stazak.

Pure pompoensoep met een oosters tintje
Op basis van: 41% gekke kleine pompoenen
 Genoeg voor 2 tot 3 personen
 Zonder gistextract, smaakversterkers en toegevoegde suikers
THT: 30 April 2019
Bevat koriander en zout

  • 3,75
  • Ex. BTW: 3,54 (RF0677)

 Op Voorraad
Voor 13:00 besteld op werkdagen, morgen in huis.

De waardering van realflavors.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 100 reviews.© 2018 CreaNext