Biologische tomatenpesto met ricotta.
romige tomatenpestomet 22% ricotta en pecorino
voor o.a. brood, groentegerechtenen pasta
zonder conserveermiddelen, gistextracten toegevoegde suikers
geproduceerd in Donoratico, Toscanemet Italiaanse tomaten
Biologische tomatenpesto met ricotta
Biologische pesto al pomodoro con ricotta. Een verfijnde romige tomatenpesto van Italiaanse tomaat met 22% ricotta, walnoot, pecorino kaas en basilicum. Zonder conserveermiddelen en toegevoegde suikers.
Lekker voor op brood en crackers, maar ook als smaakmaker voor o.a. aardappelgerechten, groentegerechten, pastagerechten, sauzen en vleesgerechten.
Een dag bij LaSelva in Toscane
Productdata
Ingrediënten
Zonnebloemolie*, Ricotta (Koemelk*, Zout en Melkzuur) (22%), Tomatenpuree*, Tomaat* (10%), Walnoot*, Pecorino Kaas (Schapenmelk* en Lamsstremsel), Rijstmeel*, Cashewnoot*, Zeezout, Basilicum* (0,5%), Knoflook en Zuurteregelaar (Melkzuur).
*Uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergenen
Bevat lactose, melkeiwit en noten.
Vrij van
Zonder conserveermiddelen, gistextract en toegevoegde suikers. Bevat toegevoegd zout in de vorm van zeezout. Dit product is niet vegetarisch vanwege het dierlijke stremsel in de pecorino kaas.
Gebruik
Na opening gekoeld bewaren.
Leverancier
LaSelva sarlu
Strada Provinciale 81 Osa 7
Orbetello, Italië
Herkomst
Geproduceerd in Toscane met Italiaanse tomaten en Italiaanse kaas.
Verpakking
93 g glas | 6 g metaal | 1 g papier
Glas is zeer goed recyclebaar en kan eindeloos gerecycled worden zonder kwaliteitsverlies. De pot mag in de glasbak.
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 2304 kJ / 559 kCal |
Vetten | 52 gram |
- waarvan verzadigd | 7,2 gram |
- waarvan onverzadigd | 44,8 gram |
Koolhydraten | 3 gram |
- waarvan suikers | 1,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | 1,9 gram |
Eiwitten | 8,5 gram |
Zout | 0,9 gram |
- waarvan van nature aanwezig | onbekend |
Nutri-Score
Keurmerken
EU BiologischIT-BIO-006 | EU-/Niet-EU-Landbouw