RealFlavors Groothandel
uniek assortiment kwaliteitsproducten
veel producten uit o.a. Duitsland


alles per stuk te bestellen
tegen dezelfde goede inkoopprijsaantrekkelijke marge
zonder minimum bestelwaarde


winkels worden vermeld op de site
ook op de individuele productpagina'smakkelijk en snel online bestellen
via het "easy order" systeem


wij luisteren naar je
en doen wat met je feedback

Assortiment

RealFlavors biedt je als winkel een uniek assortiment om je van de concurrentie te onderscheiden. Veel van onze producten zijn afkomstig uit Duitsland en Oostenrijk en zijn altijd voorzien van een Nederlandtalig etiket. Naast het unieke assortiment bieden wij ook complete productinformatie op onze site, zo kun je je klant vertellen hoe het product is geproduceerd, waar het vandaan komt en wat je ermee kunt. Wij streven naar een assortiment met zo gezond mogelijke producten, wij kiezen dus zoveel mogelijk voor producten zonder toegevoegde suikers, met minder zout, volkoren, met meer vezels en met meer eiwitten. Wij bieden een assortiment van 635+ producten. Kijk rond op de site om ons volledige assortiment te zien.

Alle producten uit het RealFlavors assortiment zijn per stuk te bestellen tegen dezelfde aantrekkelijke marge als volledige verpakkingseenheden. Er is geen minimum bestelwaarde.


Levering

RealFlavors levert door heel Nederland. Bestellingen welke als pakket verpakt kunnen worden worden bezorgd door DHL. Hiervoor geld voor 13:00 besteld op werkdagen, meestal de volgende dag in huis. Pallets worden bezorgd door transportbedrijf K.C. van Rijnsbergen.Bestellen

Bestellen kan via onze webshop, hier kun je ook de minimale THT van de producten zien. Naast normaal bestellen via de webshop kun je ook gebruik maken van het "Easy Order" systeem. Zo bestel je makkelijk en snel wat je nodig hebt.

Service

Naast advies bieden wij ook aanvullende service aan. Als fysiek verkooppunt wordt je bij RealFlavors ook vermeld op de website. Je wordt niet alleen vermeld op de "Verkooppunten" pagina, maar ook op de individuele productpagina's. Zo stimuleren wij webshop bezoekers om het product bij je in de winkel te kopen. Ook bieden wij receptenkaarten aan bij producten om je klanten inspiratie te geven en ondersteunen we je graag met advies op marketinggebied.Klant worden

© 2019 CreaNext