RealFlavors Groothandel

Winkels

RealFlavors is een groothandel in biologische voeding. RealFlavors biedt een ruim assortiment unieke biologische kruidenierswaren van de beste bio merken zoals de Duitse marktleider in biologische glutenvrij Bauckhof en de beroemde bio pionier Rapunzel. Daarnaast bieden we ook bijzondere producten aan van start-ups zoals Acao en Nucao en een klein assortiment aanvullende conventionele producten zoals stevia zoetstoffen. Momenteel bestaat het snel groeiende assortiment uit meer dan 650 producten.

Wij vinden het belangrijk om er voor jou als winkel te zijn. Wij komen graag langs om je advies te geven, horen graag wat wij kunnen verbeteren en zijn altijd erg blij met meedenkende winkels. Ook kunnen we op bestelling nog veel meer producten leveren door onze vele leveranciers en connecties. Dus ben je op zoek naar een bepaald product dan helpen we je graag.

RealFlavors Groothandel is er ook voor horeca.


Aantrekkelijke voorwaarden

RealFlavors biedt winkels aantrekkelijke voorwaarden:
  • Alle producten zijn per stuk te bestellen waardoor derving wordt voorkomen
  • Geen minimum orderwaarde, alleen een minimum omzet van €150 per kwartaal
  • Goede marges
  • Gratis bezorging vanaf €590
  • Je wordt op onze webshop vermeld als verkooppunt


Onderscheidend assortiment

RealFlavors biedt een onderscheidend assortiment. Wij bieden vele producten van Duitse en Oostenrijkse merken en kleinere Nederlandse merken. Wanneer verpakkingen niet Nederlandstalig zijn worden deze voorzien van een Nederlandstalig etiket.

Makkelijk bestellen

Bij RealFlavors bestel je makkelijk en snel via de webshop met het "easy order" systeem. Op de webshop kun je ook gelijk complete productinformatie en de houdbaarheid zien. Daarbij kun je alleen bestellen wat op voorraad is, zo heb je meer zekerheid.

Bezorging

Bestellingen welke als pakket verstuurd kunnen worden worden bezorgd door DHL. Hiervoor geldt voor 13:00 besteld op werkdagen, meestal morgen in huis. Bestellingen per pallet worden bezorgd door K.C. van Rijnsbergen.

Klant worden

Wordt klant van RealFlavors. Bij aanmelding ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:
  • Je koopt in voor een winkel of webshop.
  • Er geldt een minimum omzet van €150 per kwartaal.

Vragen? Wij helpen je graag:  b2b@realflavors.nl   +31 (0)85-9022924

© 2019 RealFlavors