Biologisch sojagehakt.
Vleesalternatief van Europese bodem. Gehakt gemaakt van biologische sojabonen uit de EU. Een simpel en veelzijdig plantaardig ingrediënt. Eiwitrijk en een bron van vezels. Deze verpakking is goed voor 750 g geweekt sojagehakt.
Overgiet met kokend water en laat 5 minuten weken. Giet af en knijp het overtollige vocht uit het gehakt. Sojagehakt is vrij neutraal van smaak, dus wees niet zuinig met kruiden. Voor een extra bite kun je het gehakt eerst kort bakken in wat olie. Sojagehakt kan vocht absorberen dus voeg voldoende saus of bouillon toe om te voorkomen dat je gerecht uitdroogt.
Ingrediënten
100% Getextureerd Soja Eiwit*.
*Uit biologische landbouw.
Allergie informatie
Bevat soja. Glutenvrij.
Overig
Veganistisch. Eiwitrijk [minstens 20% van de energie in het levensmiddel bestaat uit eiwitten] en bron van vezels [minstens 3 g vezels / 100 g].
Gebruik
Bewaar koel en droog. Na opening afgesloten bewaren. Kijk, ruik en proef voor je voedsel weggooit. Dit product is vaak nog goed na de houdbaarheidsdatum.
Leverancier
Clearspring Limited
Turfsteker 57
Haulerwijk, Nederland
Herkomst
Getextureerd Soja Eiwit [Europese Unie]. Geproduceerd in Oostenrijk. Verpakt in Italië.
Verpakking
PP plastic [4 g].
Voedingswaarden
per 100 gram
Energie | 1687 kJ / 399 kCal |
Vetten | 11 gram |
waarvan verzadigd | 2,3 gram |
waarvan onverzadigd | 8,7 gram |
Koolhydraten | 17 gram |
waarvan suikers | 7,7 gram |
Vezels | 17 gram |
Eiwitten | 52 gram |
Zout | 0,02 gram |
Suiker en zout
Aan dit product is 0 g suiker en 0 g zout per 100 gram toegevoegd. Bevat alleen van nature aanwezige suikers en van nature aanwezig zout.
Nutri-Score